Zwemlesvorderingen


Sportcomplex Dukalf werkt met een digitaal leerlingvolgsysteem voor het zwemonderwijs, zwemscore genaamd.

Dit betekent dat de zwemscores van de leerlingen op internet worden bijgehouden via Zwemscore van Plan Plan Internet BV.
De zweminstructeur neemt tijdens de les de resultaten op, waarna deze wekelijks middels een scorelijst worden ingevoerd in het systeem.

Wat betekent dit voor u en uw kind(eren)?
  • U kunt de scores van uw kind(eren) voortaan op internet bekijken.
  • U heeft thuis toegang tot uw persoonlijke pagina.
  • Op deze wijze heeft u wekelijks een update over de vordering van uw kind(eren).
  • Grappige "smilies" zullen de resultaten weergeven op de verschillende leerdoelen.
Tevens kunt u zien wat elk leerdoel inhoudt. De resultaten kunnen worden geprint om bijvoorbeeld aan opa en oma te laten zien.

Naast het leerlingvolgsysteem, zullen wij ook via dit systeem met u gaan communiceren. Dit betekent dat brieven en andere belangrijke informatie per e-mail aan u zullen worden verstuurd. Uiteraard zal de papieren versie te allen tijde beschikbaar blijven.
Veel gestelde vragen over zwemscore:

Hoe komt het dat ik al enige tijd geen verandering zie in de scores?
De scores worden iedere maandag bijgewerkt. Wij verwerken alleen scores van de kinderen die een "bijna voldoende" of een "voldoende" hebben gekregen. Mocht uw kind geen "bijna voldoende" of "voldoende" hebben, dan betekent dat er in het overzicht niets is veranderd. Dit wil echter niet zeggen dat uw kind geen vorderingen heeft gemaakt of in de lessen weinig heeft geleerd, alleen onvoldoende nog om een score toebedeeld te krijgen. Dit is ook niet vreemd gezien het feit dat een kind circa anderhalf jaar over zijn of haar A-diploma doet. Vooral in de beginnersgroepen duurt het langer voordat alles is afgevinkt.

Mijn kind is altijd geweest, maar toch zie ik mijn kind als afwezig staan?
In de vakanties kan het voorkomen dat uw kind niet komt zwemmen en dat u dat zelf niet beschouwd als afwezig. In het systeem wordt uw kind echter wel als afwezig vermeldt.

In de eisen staat 2x schoolslag en rugslag vermeldt. Klopt dat?
Het klopt dat deze twee onderdelen twee keer vermeld staan in het overzicht van de te behalen onderdelen. Boven de scores klikt u op: onderdelen weergeven. U krijgt dan een overzicht van alle te behalen onderdelen. Als u op schoolslag klikt, zult u zien dat bij de ene schoolslag de eisen staan voor schoolslag met kleding aan. Bij de andere schoolslag staan dan de eisen met badkleding.Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders