Diplomazwemmen ABC

Samen met uw kind oefenen:
 
Op zondag tijdens het eerste uur van het recreatief zwemmen kunt u samen met uw kind de zwemslagen voor het A-, B- en C- diploma oefenen.
Kinderen die bij ons op zwemles zitten mogen GRATIS naar binnen dit uur op zondag (een begeleidende ouder moet wel recreatief tarief betalen).
Zelf de zwemslagen oefenen werkt stimulerend en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de snelheid en de vordering die uw kind maakt. Uiteraard blijft de mogelijkheid om daarna gebruik te maken van het recreatief zwemmen.
 
Proef- en diplomazwemmen:

Met regelmaat vindt er diplomazwemmen plaats (zie bewaarfolder). In de laatste les voor diplomazwemmen hoort u van de zwemonderwijzer(es) of uw kind wel of niet mag afzwemmen. Wanneer uw kind een aanmeldingsformulier krijgt ten behoeve van diplomazwemmen dient u dit formulier direct na afloop van de les in te leveren aan de kassa. Uw kind gaat examen doen!

In zwembad Dukdalf kunt u, tegen het geldende tarief, "samen op examen" zwemmen. U zwemt dus met uw kind mee. Als herinnering krijgt u een "samen op examen" certificaat. Om het diploma er in de toekomst netjes uit te laten zien kunnen wij deze desgewenst insealen. Ook kunt u een herinneringsmedaille van het diplomazwemmen kopen.

Wilt u weten welke eisen er zijn per diploma, dan kunt u dit terugvinden op de consumentenwebsite www.allesoverzwemles.nl.

     
Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders