Aquavaria


Wat is het?
Aquavaria is een combinatie van verschillende oefeningen gebaseerd op aquajoggen, aquarobic, aquafit en daarnaast zwemoefeningen. Ook wordt er gebruik gemaakt van diverse materialen. De variatie van oefeningen afgewisseld met zwemmen zorgt ervoor dat je een volledige work-out doet.


Voor wie is het?
Aquavaria is voor jong en oud die houden van bewegen op muziek en die graag gericht willen werken aan hun uithoudingsvermogen en algehele fitheid.


Inhoud van de lessen
De Aquavaria lessen zijn bewegingslessen op muziek in het ondiepe en diepe deel van het wedstrijdbad. De lessen worden gegeven door speciaal hiervoor opgeleid personeel. De lessen bestaan uit allerlei oefeningen in het water, met en zonder materialen, die ervoor zorgen dat je een betere lichamelijke conditie krijgt, je spieren versterkt en door het bewegen ook lichaamsvet verbrand. Aquavaria laat je je conditie verbeteren in je eigen tempo: het water drukt net zo hard terug als jij drukt. Hiermee is het zo zwaar als je het zelf wilt.


Duur van de les
30 minuten


Wist je dat bij Aquavaria...
De natuurlijke opwaartse druk van het water gewrichten ondersteunt bij de uitstrekkende bewegingen en het verbeteren van de flexibiliteit.


Tijden

De tijden waarop Aquavaria plaatsvindt, vindt u op ons openingsrooster (klik hier).


Tarieven
Aquavaria valt onder de tariefgroep Aquasporten, het tarief vindt u op ons tarievenoverzicht (klik hier).


Starten?
Voor de Aquavaria lessen in het zwembad kunt u elke week instappen. U kunt per keer betalen of met een badenkaart. Welke betaling u ook kiest, de lessen zijn vrijblijvend en komt u een keertje niet, dan betaalt u ook niet.

Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders