Aquatrim


Wat is het?
Aquatrim biedt optimale training in een minimale tijd: 30 minuten. Het bevat een breed scala aan zwemoefeningen (gericht op banenzwemmen) in zowel diep water als ondiep water. In tegenstelling tot ‘aquafit’ ligt de nadruk bij aquatrim meer op prestatiegericht werken in een hoog tempo. De oefeningen zijn er op gericht de spieren te versterken en de conditie te verbeteren. Dit in tegenstelling tot aquafit waar het streven er op gericht is om de spieren soepel en de conditie op peil te houden.


De inhoud van de lessen
Elke les wordt gestart met inzwemmen om de spieren los te maken, gevolgd door het aquatrimprogramma en afgesloten met een aantal minuten uitzwemmen om het lichaam weer in de normale conditie terug te brengen. Het programma bestaat uit diverse zwemoefeningen die ertoe leiden dat het uithoudings-vermogen en de zwemtechniek verbeterd worden.


Combinatie
In het half uur dat voor aquatrim beschikbaar is, wordt een combinatieprogramma van bewegingsactiviteiten aangeboden.


Duur van de les
30 minuten


Voor wie is het?
Aquatrim is voor iedereen, jong en oud, atleet of niet atleet, die op een sportieve manier onder deskundige leiding de conditie wil verbeteren.


Wist u dat bij Aquatrim…
u na enkele weken ‘getraind’ te hebben al zal merken dat uw uithoudings- vermogen en uw zwemtechniek verbeterd zijn.


Tijden
De tijden waarop Aquajoggen plaatsvindt, vindt u op ons openingsrooster (klik hier).


Tarieven
Aquajoggen valt onder de tariefgroep Aquasporten, het tarief vindt u op ons tarievenoverzicht (klik hier).


Starten
Voor Aquajoggen in het zwembad kunt u elke week instappen. U kunt per keer betalen of met een badenkaart. Welke betaling u ook kiest, de lessen zijn vrijblijvend en komt u een keertje niet, dan betaalt u ook niet.Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders