Aquarobic

Wat is het?
Aquarobic is het uitvoeren van oefeningen in water, ter hoogte van je heupen en borst, op het ritme van muziek. De oefeningen worden door een begeleidster voorgedaan, uitgevoerd in een groep, waarbij iedereen toch individueel bezig is.


Voor wie is het?
Aquarobic is voor volwassenen die het belangrijk vinden om lekker intensief te bewegen op (pop)muziek in het water en daarnaast willen werken aan het uithoudingsvermogen en de algehele fitheid.


De lessen
De oefeningen die worden uitgevoerd zijn zeer divers. Er wordt bewust gekozen voor voldoende variatie in bewegingen. De oefeningen worden uitgevoerd op de plaats of met verplaatsingen. In de eerste plaats is het van belang dat je lekker beweegt op muziek. De uitvoering van de bewegingen komt dan op de tweede plaats. Tijdens de oefeningen worden hulpmiddelen gebruikt.


Duur van de les

30 minuten


Wist je dat bij Aquarobic…
Het calorieverbruik 40% hoger is dan wanneer je de oefeningen buiten het water uitvoert.


Tijden
De tijden waarop Aquarobic plaatsvindt, vindt u op ons openingsrooster (klik hier).


Tarieven
Aquarobic valt onder de tariefgroep Aquasporten, het tarief vindt u op ons tarievenoverzicht (klik hier).


Starten
Voor Aquarobic in het zwembad kunt u elke week instappen. U kunt per keer betalen of met een badenkaart. Welke betaling u ook kiest, de lessen zijn vrijblijvend en komt u een keertje niet, dan betaalt u ook niet.

Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders