Aquafit


Wat is het?
Aquafit voor volwassenen is voornamelijk gericht op zwemmen met af en toe ter afwisseling een combinatie van aquajoggen of aquarobic. De zwemoefeningen worden gegeven volgens een gezondheidsverbeterend programma. De lessen zijn zonder muziek omdat deze alleen maar zou afleiden van de instructies voor het zwemmen.


Voor wie is het?
Aquafit is voor volwassenen vanaf 18 jaar die graag gericht werken aan hun zwemtechnieken en daarnaast willen werken aan het uithoudingsvermogen en de algehele fitheid.


Inhoud van de lessen
Aquafit bevat een breed scala aan toepassingen in zowel diep water als ondiep water. De oefeningen zijn er op gericht de spieren soepel te houden en de conditie op peil. Aquafit laat je je conditie verbeteren in je eigen tempo: het water drukt net zo hard terug als jij drukt. Hiermee is het zo zwaar als je het zelf wilt. De lessen worden verzorgd door speciaal hiervoor opgeleid personeel.


Wist je dat bij Aquafit...
de combinatie van de opwaartse druk en de weerstand van het water stress verminderen in zowel het lichaam als in de geest.


Tijden

De tijden waarop Aquafit plaatsvindt, vindt u op ons openingsrooster (klik hier).


Tarieven
Aquafit valt onder de tariefgroep Aquasporten, het tarief vindt u op ons tarievenoverzicht (klik hier).


Starten
Voor Aquafit in het zwembad kunt u elke week instappen. U kunt per keer betalen of met een badenkaart. Welke betaling u ook kiest, de lessen zijn vrijblijvend en komt u een keertje niet, dan betaalt u ook niet.

 

Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders