Aqua Slank & Fit


Wat is het?
Aqua Slank & Fit is een combinatie van verschillende oefeningen gebaseerd op aquarobic en aquafit en daarnaast zwemoefeningen. Ook wordt er gebruik gemaakt van diverse materialen. De variatie van oefeningen afgewisseld met zwemmen zorgt ervoor dat je een volledige work-out doet voor je gehele lichaam waardoor het snel resultaat geeft.


Voor wie is het?
Aqua Slank&Fit is voor volwassenen vanaf 18 jaar die houden van bewegen op muziek en die graag gericht willen werken aan hun lichaam en daarnaast willen werken aan het uithoudingsvermogen en de algehele fitheid.


Inhoud van de lessen
De Aqua Slank & Fit lessen zijn bewegingslessen in het ondiepe en diepe deel van het wedstrijdbad. De lessen worden gegeven door speciaal hiervoor opgeleid personeel en zijn gericht op afvallen door te bewegen. De lessen bestaan uit allerlei oefeningen in het water, met en zonder materialen, die ervoor zorgen dat je een betere lichamelijke conditie krijgt, je spieren versterkt en door het bewegen ook lichaamsvet verbrand. De lessen worden gegeven op opzwepende muziek.


Duur van de les
30 minuten


Wist je dat bij Aqua Slank & fit...
De oefeningen op zich niet direct leiden tot gewichtsverlies maar dat je lichaam wel sterker, strakker en daardoor slanker wordt. Dit komt omdat je meer spierweefsel en minder vetweefsel krijgt.


Tijden

De tijden waarop Aqua Slank & Fit plaatsvindt, vindt u op ons openingsrooster (klik hier).


Tarieven
Aqua Slank & Fit valt onder de tariefgroep Aquasporten, het tarief vindt u op ons tarievenoverzicht (klik hier).


Starten?
Voor de Aqua Slank & Fit lessen in het zwembad kunt u elke week instappen. U kunt per keer betalen of met een badenkaart. Welke betaling u ook kiest, de lessen zijn vrijblijvend en komt u een keertje niet, dan betaalt u ook niet.

Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders